(Видео) ЕВЕ ШТО МИСЛАТ АЛБАНЦИТЕ ЗА ГРУБИ: Каков Груби, тој швepцep, нapкoмaн, тој ли ќе го води албанскиот народ?!

  • April 25, 2019