(Видео) ЗАЕВ СО МОТОР ПРИСТИГНА ВО ДУПЕНИ: Драјвинг а бајк арајвд ин Преспа

  • June 16, 2019

На настанот “Meet Prespa” кој втор ден се оддржува во Преспа, Вчера во Отешево, а денес во селото Долно Дупени премиерот Зоран Заев и покрај нecтабилното и врнежливо време со мотор пристигна во Долно Дупени, а потоа се упати на важниот централен одбор на СДСМ во Охрид, пренесува порталот Центар.мк.

Претходно «
Следно »