(Видео) 3апален театарот кој го симболизира еврејско-арапското единство

Поврзано

- Advertisement -

Театарот во израелскиот град Аку, кој го симболизира еврејско-арапското единство и соживот во тој град, беше запален во немирите.

Немири избувнаа и во градовите Хаифа, Ум Ал Фам и други градови на северот. Во Лод беше прогласен и полициски час.

Latest News

Пендаровски на Анталија дипломатскиот форум: Како можеме да ја зајакнеме регионалната cолидарност во поглед на научените лекции?

Во рамки на учеството на претседателот Стево Пендаровски на Анталија дипломатскиот форум кој се одржа на тема: „Иновативна дипломатија:...

More Articles Like This