(Видео) #ИЗВИНИ СТЕВО: Стево со лажни профили ги промовира своите твитови

  • April 5, 2019
  • Коментари

[email protected] со вака ли се искача на http://Time.mk ? Со платени ботови? Tpагедија сте жими се!!!! @SPendarovski колку коштаат бoтoвитe? И дали се продаваат на кило? #ИзвиниСтево, коменираат твитерџиите.

Претходно «
Следно »