ВИДЕО: Имал 4 љубовници кои ги запознал по интернет, но кога дознале…

  • April 24, 2018

Четири Французинки имале ист љубовник, а кога откриле се договориле да се во неговата куќа во Лион.

Според извештајот на полицијата, човекот прво вербално го нападнале, а потоа му се заканувале со ножици и го удриле со вазна во глава.

На жените во септември им било судено за насилство, групен напад и кражба.

27 годишниот маж за малку не го изгубил животот и поминал три дена во болница за да се справи со повредите од своите љубовници.

Човекот со сите четири жени се запознал на социјална мрежа, а со секоја се гледал во различни денови.

Жените си ги земале поклоните кои му ги дале, вклучувајќи облека и мобилни телефони.

Според пишувањето на медиумите, да не интервенирала полицијата која ја повикале соседите, ситуацијата би била многу полоша.

Претходно «
Следно »