(Видео) Инцидeнт со полицијата на пpoтecтите во Охрид

Поврзано

- Advertisement -

На блокадите на ВМРО ДПМНЕ во Охрид дојде до помал инцидент во кој учествуваа поддржувачи на партиј. Во еден момент припадник на Полицијата повикува колегите да застанат за да бидат нападнати, по што бурно реагираше Сашо Донев – претседателот на ВМРО ДПМНЕ Охрид.

До инцидент дојде и вчера кога полицијата со навреди и прекумерна сила го приведе младиот Стефан Колошев.

Видеото можете да го погледнете ТУКА

1 коментар

Latest News

„Баба Ванѓа точно ми го претскажа сето ова што сум денес, па дури и кога ќе уmpam… ако ве интересира, во 86-тата година:Саша Поповиќ...

Поранешниот директор и сопственик на „Гранд“, Саша Поповиќ ужива во пензионерските денови откако го продаде својот дел од најголемата...

More Articles Like This