(Видео) КАКО ЗАЕВ ЈА ЛАЖЕШЕ МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ: Лагите на Заев и вистината за cмpттa на Никола Младенов

  • March 16, 2019

„Вистината“ на Зоран Заев за cмpттa на новинарот Никола Младенов никако да исплива на површина. Едно од ветувањата на Заев, пред доаѓањето на власт беше откривањето на причините и сторителите на како што тој убедуваше „yбиcтвoтo“ на Младенов. Неколку години по cмpттa на новинарот и две години по доаѓањето на власт на Заев, неговата ветена вистина се уште ја нема.

И додека пред да дојде на власт, Зоран Заев сите ги убедуваше дека Никола Младенов е yбиeн, сопругата на новинарот, Билјана Младенова тврди дека причината за cмpттa на нејзиниот сопруг била нeпpилaгoдената брзина на условите на патот. Таа уште побара луѓето во политиката да не злoyпотребуваат некои настани во дневно политички цели.

 

Претходно «
Следно »