(видео) КАКО МАКЕДОНЦИТЕ СЕ БОРЕА ЗА СВОИТЕ ПРАВДИНИ: Еве како во февруари 1990 година се бранеа националните интереси од 100.000 луѓе на улица

  • February 11, 2019

Еве како во февруари месец 1990 година, над 100.000 луѓе протестираа на плоштадот во Скопје поради непочитувањето на правата на Македонците во Грција, Бугарија и Албанија.

Протест Февруари 1990 година

Да се потсетиме како се бранат националните и државните интереси.Протест на над 100.000 Македонци поради непочитувањето на правата на Македонците во Грција, Бугарија и Албанија.Протест Февруари 1990 година

Gepostet von Оставка на владата – Избори am Montag, 9. Juli 2018

Претходно «
Следно »