(Видео) КОГА НА СТЕВО МУ БЕШЕ CPAM ДА ЛИЦИТИРА СО ИМЕТО НА ДРЖАВАТА: Горна, долна, лева, десна, срам ми е да се пазарам за името на мојата држава!

  • March 18, 2019
  • Коментари

Кога на Стево му беше cpaм да лицитира со името на државата, нема потреба за дополнителен коментар!

-Стево Пендаровски: Горна, долна, лева, десна. Срам ми е да се пазарам за името на мојата држава!

Претходно «
Следно »