(видео) КОГА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ПЕЕШЕ ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ: Снимка од момент кој засекогаш ќе остане врежан во срцето на Македонецот!

  • September 20, 2018
  • Коментари

Се сеќавате ли кога цела Македонија пееше ,,Eдно име имаме”, доколку не погледнете го видеово и веднаш ќе знаете што треба да правите на 30-ти септември. Снимката е направена кога македонските кошаркари го освои високото четвртото место на Европското првенство во кошарка кое се одвиваше во Литванија. Иако кошаркарите тогаш не освоија никаков медал, македонските граѓани останаа вечно благодарни на огромната радост која тие им ја приредија и на чувството како е да се биде горд Македонец. 

 

 

Едно име имаме !

Името ни е ИДЕНТИТЕТ!Едно име имаме !

Posted by Никогаш Северна – Секогаш Македонија on Thursday, 20 September 2018

Претходно «
Следно »