(Видео) Кралицата го збуни деветгодишниот Нејтан

  • December 8, 2018
  • Коментари

“Средбата со кралицата Елизабета била премногу за 9-годишното момче Нејтан Грант, па затоа тој одлучил едноставно да отползи од сето тоа. Нејтан со родителите, пејачот Дејвид Грант и водителката Кери Грант бил на еден добротворен настан во Лондон каде се нашла и кралицата. Кога таа дошла до него, неговата мајка рекла: “Ова е нашиот посвоен син Нејтан”,момчето се спуштило до земја исползело во другата соба и рекло,,Поздрав“.
Кралицата се насмевнала, а неговата мајка рекла: “Тоа е неговата верзија на наклон”.

Претходно «
Следно »