(Видео) Кристијан Голубовиќ зa Аркан: „Бeвмe kpвни нeпpиjaтeли, нo ми дaдe 50 илjaди мapки и нaпpaви мнoгy зa мeнe“

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Кристијан Голубовиќ ги откри деталите за неговото познанство со покојниот Жељко Ражнатовиќ Аркан и призна дека тие биле непријатели, но и дека Аркан му дал 50 000 марки.

„Секоја чест, Аркан ми беше крвен непријател, па затоа станавме и најдобри пријатели преку мојот школски пријател и неговиот пријател кој не помири и тој човек ми се најде. Тој ми даде 50 000 марки, кои му ги дадов на убиецот на Кнеле. Направив многу за овој човек , а требаше да се убиеме. Но, ние сме такви ликови, но почитта што ја имавме еден кон друг … “, рече Кристијан и му го даде средениот буџет од „Задруга“на Марко Чедовиќ и додаде:

“Разбирате, јас бев навреден кога иронично рековте дека имам животно училиште. Кога поминувате низ сè во животот, дури и повеќе од академски граѓанин, вие сте надлежни да кажете. Ние сепак може да се распарчиме, но мислам дека ме добивте”. , додаде Голубовиќ.

Latest News

Ангелов: Ако се утврди дека сум потфрлил за пожарите, ќе си заминам од државава, во спpoтивно ќе барам извинување oд новинарите за нападите

Директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, ќе побара извинување од сите новинари поради, како што рече,...

More Articles Like This