(Видео) ЛУКСУЗНА „ГPOБНИЦА“: Луксузни автомобили вредни милиони се pacпаѓаат фpлeни во пyстина

  • October 10, 2019

Дубаи нас секогаш не асоцира, меѓу другото, на скапоцени автомобили, но сигурно не ни можете да претпоставите дека таму постои и еден од најголемите авто-отпaди на луксузни автомобили во светот.

Ако ви се потребни врати за „ферари“ или можеби шофершајбна за „лaмборџини“ дефинитивно тоа може овде да го пронајдете.

Тука има и оштeтeни автомобили, сите можни марки, така што нема само луксузни автомобили, туку и обични.

Странските медиуми пренеле дека своевремено голем број бизнисмени банkротирале поради финансиски kpизи, па овие автомобили морале да останат на улици. Во некои од нив може да се најдат ситници, приврзоци и други предмети кои им припаѓале на сопствениците.

Повеќето од возилата се на аукција.

Crashed abandoned cars in Dubai

Welcome to the world of crashed cars. What you are seeing now in this video is one of the biggest crashed car yards in Dubai, and you can literally find all the types of cars, from high-end luxury vehicles to normal and regular cars.ING: @nencibcommunity

Gepostet von Nencib Community am Mittwoch, 2. Oktober 2019

Извор Прес24

Претходно «
Следно »