(Видео) „МАКЕДОНИЈА ПОПЕ, МАКЕДОНИЈА!“: Попот рече во нашата земја, а присутните го поправија!

  • January 14, 2020
  • Коментари

На помен на кој за македонските бранители зборува поп на Македонската православна црква се случува интересна ситуација во која реакцијата кон свештеникот е едногласна и многу прецизна.

Откако попот во својата порака им оддава почест на бранителите и вели дека тие загинале за “нашата независна држава” присутните членови на македонски патриотски организации реагираат во еден глас.

Реакцијата во видеото:

Претходно «
Следно »