(Видео) Малку ви е крив кружниот тек

На фејсбук денеска се споделува видео од птичја перспектива од новиот кружен тек во Струмица.

Повеќе е од јасно е дека самиот кружен не е воопшто добро центриран и автомобилите влегуваат во пешачкиот премин, а тоа не е дозволено.