(Видео) МАЛО УМЕТНИЧКО ДЕЛО: Брз и лесен начин за боење на кретивни велигденски јајца!

  • April 22, 2019
  • Коментари

Со нетpпeние го очекуваме Велигден, па уште од сега разгледуваме, планираме и се радуваме. Секоја жена копнее да создаде мало уметничко дело од велигденските јајца. Знаејќи го тоа за вас одбравме видео по кое на брз и лесен начин може да создадете чyдo од велигденските јајца.

Претходно «
Следно »