(Видео) МАЛТЕЖАНЕЦ ЗАЉУБЕН ВО МАКЕДОНИЈА: Бев изненаден од тоа колку нешта има да понуди Македонија толку убава земја

  • August 23, 2019
  • Коментари

Рајан Борг од Малта на својот профил на Фејсбук сподели видео од одморот во Македонија, во кој не го крие своето одушевување од земјата, именувајќи ја без новокомпонираната додавка „Северна“.

„Каков неверојатен одмор… Бев изненаден од тоа колку нешта има да понуди Македонија толку убава земја, препорачувам да се посети!!!!“, напиша Борг на Фејсбук во објавата што ја презеде Македонска заедница во Малта.

https://www.facebook.com/ryan.borg.167/videos/10158845706613696/

Претходно «
Следно »