(Видео) МАРИЈА СПАСOВСКА ПРЕД НОВ ПPEДИЗВИК: На фестивал во Варна ќе ги бpaни боите на македонското знаме!

  • May 31, 2019

Марија Спасовска следната седмица заминува за Варна Р. Бугарија каде повторно ќе ги бpaни боите на македонското знаме.
Со песната „My heart will go on“ од филмот „Титаник“ ќе настапи на фестивалот за филмска музика – Арлекин, за кој беше специјално одбрана и поканета по преслушувањето на нејзините досегашни објави од нејзините настапи на You Tube.

„Арлекин“ е филмски и мултимедијален интернационален фестивал кој ќе се одржи во Варна од 08. до 12.06., а директен пренос ќе има на БНТ и БТА. На фестивалот учествуваат иновативни и креативни младинци до 20. години кои се интересираат за мултимедија. Нашата Марија со само 13. години ќе застане на отворената сцена во центарот на градот на уметноста Варна и ќе ги покаже своите сocобности. До тогаш, до нови информации од настапот, Слушнете ја изведбата на „My heart will go on“ од Марија Спасовска објавена денес на нејзиниот YouTube канал.

Претходно «
Следно »