(ВИДЕО) Мајка Исидора предвидува катастрофа по која ќе нема живот на Земјата

  • January 20, 2018
  • Коментари

Мајка Исидора од манастирот Сисојевац во Парачин уште во 2001 година претскажала за дека во времето што доаѓа нè очекуваат големи катастрофи и многу лоши случувања. За нејзините пророштва се раскажува повеќе од десет години.

Таа објаснила дека „ништо не е важно, важен е само Бог“, ама и дека светот треба да очекува нешто големо во Ерусалим. Според Мајка Исидора светот го очекува катастрофа поради која нема да има живот на Земјата. Земјата нема да раѓа, дождови нема да има, а водата ќе исчезне, вели таа во видеото.

Претходно «
Следно »