(видео) МИЦКОСКИ: Понижена Северна Македонија или напредна и успешна Република Македонија – народот треба да одлучи!

  • January 16, 2019

Потребни се предвремени парламентарни избори. Народот да одлучи дали е за понижена Северна Македонија или за напредна и успешна Република Македонија.

Видео спот

Потребни се предвремени парламентарни избори.Народот да одлучи дали е за понижена Северна Македонија или за напредна и успешна Република Македонија.

Gepostet von Hristijan Mickoski am Mittwoch, 16. Januar 2019

Претходно «
Следно »