(Видео) „МОЕТО ИМЕ Е МАКЕДОНИЈА“: Стиховите на Ајга одекнаа како никогаш досега

  • August 10, 2019

На интернет каналот Јутјуб, на 01. Август осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“.

Музичката тема се оградува од сите политички партии,организации, личности, а истата доби поддршка од невладината организација „Млади за Македонија“.

Музиката и текстот ги потпишува Дарко Тасевски, додека аранжманот е авторство на Иван Тренчевски и „IT music production“.

Претходно «
Следно »