(Видео) МУ ЗАЧИСТИЈА: Не биди ѓубре, зачисти пред канцеларијата на Црвенковски

  • May 26, 2019
  • Коментари

Граѓанска организација ,,Не биди ѓубре“, спроведе акција на чистење на просторот околу зградата во која се наоѓа канцеларијата на поранешниот претседател Бранко Црвенковски.

Десетици црни големи вреќе полни со ѓубре, ги оставија пред скалите од каде што секојдневно влегуваат станарите, но и кадешто се наоѓа канцеларијата на поранешниот претседател Бранко Црвенковски.

Активистите, организирани околу Ирена Ристиќ, неколку месеци со сопствен пример покажуваат како треба да работат комуналните претпријатија , градоначалниците, но и како да се однесуваат граѓаните, но резултатите се пopaзителни.

Извор: АКО

Не знам како ќе влезете утре на работа!*ниту ме интересира! Победа за НЕ БИДИ ЃУБРЕ!!! <3

Gepostet von Irena Ristic am Sonntag, 26. Mai 2019

Претходно «
Следно »