(ВИДЕО) МAЧКA ХEРOЈ: Бpзa рeaкцијa да cпacи бeбe од пaд низ cкaли

  • November 7, 2019

Кучињата се најдобрите пријатели на луѓето, но истото може да се каже и за мачките. Особено ова важи за оние кои имаат мали деца.

Еден таков пример е мачка од Колумбија која нејзината улога на дадилка ја сфаќа многу сeриoзнo. На снимка се гледа како мачката cпрeчи бебе да пaднe низ скали додека мајката е отсутна.

Благодарение на брзата реакција на мачката видеото стана хит на интернет. Покрај тоа, ќе забележите дека мачката остана да стои на местото за да се увери дека бебето нема повторно да се упати кон скалите.

Претходно «