(ВИДЕО) НАЈВИСОКИТЕ ЖЕНИ ВО СВЕТОТ: Многумина им завидуваат, а нив не им е лесно

  • February 13, 2020
  • Коментари

Факт е дека високите луѓе имаат многу предности, но ако сте меѓу највисоките, тоа нема да ви се допадне.

На пример, на високите жени никогаш не им треба помош да земат нешто од највисоката полица.

Што ако спаѓате во категоријата највисоки жени во светот? Мејси Курен, со нејзините 205 сантиметри, многу добро знае како изгледа тоа.

Претходно «
Следно »