(Видео) Најтажната новогодишна реклама која нема да ви излезе од глава!

  • December 24, 2018

Никој не би сакал Нова година да ја дочека сам и заборавен.

Но се случува поради брзиот начин на живот и погрешни приоритети, членовите на семејството да заборават едни на други.

Овој осамен старец од германска празнична реклама одлучи да не потсети на тоа колку семејството е важно.

Всушност, тоа го направи на брутален начин, но веруваме дека добро ќе ја запомнете оваа приказна.

 

Претходно «
Следно »