(Видео) НА ЧОВЕКОТ ЕДНОСТАВНО МУ СЕ ИГРА: Ич не му е гајле за другите околу него како го гледаат

  • June 8, 2019

Колку пати на некоја забава или свадба сме виделе луѓе кои уживаат во играњето…а врска нема со музиката која се слуша?
На луѓето едноставно им се игра и тие го „тераат“ тоа што го умеат и знаат…

За околината се смешни и „нејасни“, но нив им е убаво…

Е, еден токму таков човек на видеото си ужива и игра – и ама ич не му е гајле за другите околу него…Ниту како играат ниту дека чудно го гледаат…

 

ИГРАЕ МУ СЕ 😂

ИГРАЕ МУ СЕ 😂

Gepostet von Vidme7 am Sonntag, 2. Juni 2019

Претходно «
Следно »