(Видео) НЕВЕРОЈАТНО: 6 годишник направи 4 200 склекови и освои стан неговото семејство

  • July 21, 2019

Ибрахим Лианов, шестгодишно момче од Русија за два часа направи 4.200 склекови и така освои стан за неговото семејство.

Момчето постави нов рекорд! Mалиот Ибрахим тренира секојдневно со татко му во локалниот клуб “Чингис” во руската област Нов Редант, a не е првото дете кое освоило ваква награда.

Минатата година петгодишно момче освои нов Meрцедес откако направи 4.105 слекови.

Претходно «
Следно »