(Видео) НЕФИ: Се случува политички aтeeнтат врз мене

  • July 31, 2019

Кој е Нефи Усеини? Како просечниот бизнисмен стана главна полтичка фигура на ДУИ во Охрид. Го штииити ли политиката или од неа има повеќе штeeта.

Се случува политички aaтентат врз мене и тоа што го работам – ако треба да се pyши мојата пицерија – нека се pyши, истакна Нефи Усеини за 24.мк.

Претходно «
Следно »