October 27, 2021, 8:07 pm

(Видео) Никогаш не сте виделе вакво паркирање: На скала од 1 до 100, ова е 101

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Можеме да кажеме дека капетанот на овој полициски брод знае што прави. Прецизното паркирање и вештините ги остави колегите без зборови, потоа настанот беше проследен со заслужен аплауз.

Браво за храброста воопшто да пробате вакво нешто!

Видеото можете да го погледнете ТУКА.

Latest News

Арсовска: Преку квалитетно менаџирање на нeпродyктивните трошоци јавните претпријатија ќе бидат самоодржливи

Со добро и квалитетно менаџирање и кратење на непродуктивните трошоци ќе ги направиме јавните претпријатија што се под надлежност...

More Articles Like This