(Видео) Нов бисер во квизот на Драган Вучиќ

  • October 13, 2016

Овој натпреварувачки пар имаше проблем со зборот „хомосексуалец“ во играта „Читај ми од усни“.

Денес цела Македонија се шегува на нивна сметка, а на социјалните мрежи се шерува урнебесното видео.

Погледнете што се случуваше во „Среќни Луѓе“.

Претходно «
Следно »