(ВИДЕО) Нe мoжeл да им вepувa на oчитe: Haишoл на двe пpeпpeки нa пaтoт

  • November 21, 2019

Овој маж од Русија не можел да им верува на своите очи кога видел што после некои работи останало среде патот.

Морал да се врати повторно за да овие чудни призори ги сними со својата автокамера, но после неколку стотина метри го дочекало уште поголемо изненадување.

Претходно «
Следно »