ВИДЕО: Оригинална снимка за работата на Баба Ванѓа-без глума и актери

  • February 5, 2017
  • Коментари

Баба Ванѓа, личноста која и ден денес го привлекува вниманието. Некој верува, некој не, но многумина слушнале за нејзиниот начин на работа.

баба ванѓа инфомакс
Но, дали она што го гледаме на малите ТВ екрани има некаква врска со она што таа навистина го правела. Погледнете во продолжение, како гледа, како работи и што претстакажува Баба Ванѓа. На многу места во видеото го споменува и нејзиниот живот во Македонија и како започнала да претскажува.

Првите оригинални снимки за феноменот Баба Ванѓа:

Претходно «
Следно »