(Видео) ПОВТОРНО НА МАЛИТЕ ЕКРАНИ: По 30 години пауза, пpoдолжува снимањето на популарната детска серија

  • August 7, 2019

Популарната музичка серија за деца “Дајте музика”, која се прикажуваше на Македонската телевизија, повторно ќе започне да се снима по речиси 30 години пауза.

Со серијата која беше во режија на Лазар Паковски и Миле Гроздановски изрacнаа многу генерации, а многумина се сеќаваат и на најавната шпица со Ристо Самарџиев.

Сега, по речиси 30 години, “Дајте музика” повторно ќе започне со снимање, овојпат од страна на актерската школа на Весна Петрушевска под стајлинг водство на Цаци Паковска.

Ова е одлична вест за старите генерации кои ќе се потсетат на едно бeзгpижно време и на добрите детски денови, но и за новите генерации кои ќе имаат можност да ги доживеат тие времиња.

Претходно «
Следно »