(ВИДЕО) ПОСЛЕДЕН АПЛАУЗ ЗА КРАЛОТ: Семејството и пријателите го испраќаат Шабан Шаулиќ!

  • February 22, 2019

Во свечената сала на Општината во Белград во 11 часот започна комеморацијата за кралот на народната музика Шабан Шаулиќ, кој загина во неделата на 17 февруари. Неговото тело е донесено со авион вчера од Германија и веќе се наоѓа во капелата.

Во салата каде се одржува и комеморацијата присутни се бројни пријатели, колеги и обожаватели.

Претходно «
Следно »