(Видео) Пред да почнат да дивejaт, Заев им се заблагодари на албански

  • November 25, 2019
  • Коментари

– „Секој вандалски чин е за осудување, тука нема дилеми. Јас бев информиран дека учествувам во првиот дел на активностите, а тоа е делот на одбележувањето на Денот на албанската азбука, без присутен таму, останав дури малку и на коктелот и заминавме. Ми кажаа дека има втор дел, за млади. Вториот дел не била толку културна манифестација. Треба да понесат одговорност одговорните луѓе за таа работа”, вели Зоран Заев коментирајќи го вчерашниот вандализам на навивачката група Шверцери.

Но само минути пред тоа тој им се заблагодари на албански. Погледнете:

Прослава МНТ

#Следиме што точно се случило во МНТ

Gepostet von Следиме am Montag, 25. November 2019

Претходно «
Следно »