(Видео) ПРОЛЕТНО ГОРЕЊЕ ГУМИ ВО ГОСТИВАР: Гостиварчани се гушат во чад од пожар од стари гуми

  • March 1, 2019
  • Коментари

На периферијата на Гостивар горат големо количество на гуми од кој се издига огромен црн чад над градот.

Граѓаните бурно реагираат по социјалните мрежи и бараат веднаш реакција од локалната и централната власт да спречат вакво неодговорно однесување на поединци.

Жителите на Гостивар се изложени на токсични отрови кој сериозно можат да им нештетат на нивното здравје.

На самото место се забележува само едно возило на Противпожарната служба

Gepostet von Brane Gjorgjioski am Freitag, 1. März 2019

Претходно «
Следно »