October 19, 2021, 3:25 pm

(Видео) Работа од соништата? Оваа жена добива плата од 32.000 евра за гушкање на панди

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Како ви звучи да добивате 32.000 долари за да се грижите за панди по цел ден? Звучи премногу добро за да биде вистинито, но ова е вистинска работна позиција во Кина, во Центарот за заштита и истражување на пандите.

“Вашата работа има само една мисија – да поминувате 365 дена со пандите и да ги споделувате нивните радосни и тажни моменти”, се вели во текстот во “China Daily”.

Latest News

Владата усвои нови протоколи за работа за кафетериите и рестораните

Владата на денешната редовна 113-та седница, усвои измени и дополнувања на ковид протоколите за работата на угостителските објекти (кафетерии...

More Articles Like This