November 30, 2021, 6:11 am

(Видео) Раде Шербеџија жpтвa нa изmaмa пpeкy Фејсбук

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Актерот Раде Шербеџија е жртва на измама преку Фејсбук, објави лично тој преку видео на неговата официјална страница на оваа социјална мрежа.

-Драги мои, се чини дека некој направил лажен профил, многу сличен на мојот, со моето име и мои фотографии и ги информира луѓето дека се добитници на наградна игра или бара пари. Со такви работи јас не се занимавам. Но, деновиве неколку пријатели ми рекоа дека наводно добиле такви пораки од мене. Претпоставувам дека ова ќе заврши брзо затоа што го пријавив проблемот, но ве молам споделете го ова мое предупредување во меѓувреме за да некој можеби не им поверува на измамниците. Ви праќам видео поздрав од Измир – рече Шербеџија.

VAZNO! Prevara….

Dragi moji, izgleda da je netko napravio lažni profil koji jako slici na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se vise prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u medjuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima……A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira….

Posted by Rade Serbedzija on Friday, October 16, 2020

Latest News

САД распоредува вoeни сили низ целиот свет за ограничување на руската и кинеската агpecија

Министерството за одбрана на САД ја заврши ревизијата на глобалното распоредување на вооружените сили на САД, која започна во...

More Articles Like This