(Видео) САЛВИНИ НЕ СЕ CPAМИ ОД ОНА ВО КОЕ ШТО ВЕРУВА: Пред илјадници свои поддржувачи извади крст од џепот го бакна крстот

  • August 14, 2019

Италијанскиот министер за внатрешни работи, Матеоа Салвини станува се популарен во Европа, а најновите анкети велат дека тој е политичарот со највисок рејтинг во Италија. Токму поради оваа причина тој бара и предвремени парламентарни избори на кои лично тој ќе се бори за премиерската фотеља. Салвини на еден од собирите во Италија покажа во што верува, и дека не се cpaми од тоа, тој пред илјадници свои поддржувачи извади крст од џепот и го бакна.

Претходно «
Следно »