November 27, 2021, 10:39 am

(Видео) Сеад Ризвановиќ открива каква е атмосферата во CДCM

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Никаква, вака новинарот на телевизија 24 ја опиша атмосферата која владее во СДСМ по големиот пораз на локалните избори.

-Ризвановиќ ги закопа овие од СДСМ

Атмосферата во СДСМ е никаква, тука нема никаква атмосфера, вели тој.

Latest News

Македонското прашање тема на преговрите за нова бугарска влада

Потенцијалните партнери во идната влада на Бугарија ги продолжуваат консултациите за најважните области од програмата за потенцијално заедничко владеење,...

More Articles Like This