(Видео) Следете во живо: „Прашањето ми е следно“ со внукот на Гоце Делчев

Во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар Митовски ќе гостува Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев.

Што бил Гоце Делчев, Македонец или Бугарин и што мисли неговиот внук за македонско-бугарскиот спор, и дали Делчев бил масон?

Емисијата „Прашањето ми е следно“ во живо можете да ја следите ТУКА.