(ВИДЕО): ТАЛЕНТИРАНО МОМЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА СО ПЕСНА ГИ ЗАБАВУВАШЕ ПАТНИЦИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО ДОХА!

  • January 17, 2019
  • Коментари

Македонецот од Австралија, Христијан Спировски, кој потекнува од Битола одржа концерт на клавир на аеродромот во Доха.

30-годишниот Христијан, кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет.

Младиот музичар на светските аеродроми со својата изведба на светските хитови на клавир ги воодушевува сите присутни. Христијан изведува и традиционални мелодии од Балканот.

Тој неодамна ги забавуваше патниците на аеродромот во Доха, Катар.

Претходно «
Следно »