(Видео) ТВИТЕРЏИИТЕ ЈА ПОПРАВИЈА ВЛАДАТА: Заев се пофали со проекти на ВМРО-ДПМНЕ

  • June 9, 2019
  • Коментари

Промотивниот видео спот спонзориран од Владата на Република Македонија деновиве се шири по социјалните мрежи, спот на кој владата евидентно се фали со инфраструктурни проетки. Сепак нејасно е како е можно да бидат изградени олкав број на инфраструктурни проекти имајќи во предвид дека реализацијата на капиталните инвестиции во првите четри месеци од оваа година е под 10 проценти. Со малку Гугл и видео едиторски способности твитерџиката под псевдонимот ,,Беља Џика” ја разјасни дилемата.

 

Претходно «
Следно »