December 9, 2021, 11:39 am

(Видео) Тик Ток тpeбa дa ce зaбpaни: Додека вpз Koмититe се вpши oгpoмeн пpитиcoк, албанче се кaчилo на кpcтoт на Водно и со paцeтe пoкaжyвa двoглaв Оpeл

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Дефинитивно социјалната мрежа Тик Ток од ден за ден станува се по контроверзна, малолетни девојчиња употребуваат пцовки, ставање флешеви на возилата да наликуваат на полициски, провокации на верска и етничка националност, заканувачки коментари, полуголи девојки и мажи, а родителите мува не ги лази што прават нивните деца со телефоните во рака..

Во продолжение ви прикажуваме видео, во кое непозната личност или потoчно кажано профил под име @selimsaiti, се качува на крстот на Водно и со рацете покажува двоглав орел, но тоа не е се, оваа истата особа прикачува и видеа како со 200 км на час вози низ скопските улици со нозете извадени преку прозор. Нема да критикуваме ние за да не бидеме погрешно сватени, коментарите и мислењата ќе ги оставиме на пошироката јавност и на институциите !!!!

Видео линкот може да го погледнете тука.

Latest News

Роамингот низ ЕУ заминува во историјата

Европските граѓани ќе можат да ги користат своите мобилни телефони без прекумерни дополнителни трошоци кога патуваат низ ЕУ, се...

More Articles Like This