(Видео) ТУКА НАВИСТИНА ИМА НА ШТО ДА СЕ ГОРДЕЕШ: Родители со деца на парада за семејните вредности во Битола

  • July 1, 2019
  • Коментари

Парадата на гордоста која беше најавена на социјалните мрежи, почна вчера од пред Саат кулата, а потоа низ Широк сокак до Градскиот парк.

Учесниците рекоа дека ова е парада со која сакаат да ја пратат пораката за традиционалните семејни вредности.

Мајки и татковци со своите деца беа дел од оваа парада, а во неа имаше и свештени лица.

„Дојдов тука да ја поддржам парадата, пpoтив геј парадата која што се одржа во Скопј“, рече битолчанка.

Претходно «
Следно »