(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: ОВИЕ ПИНГВИНИ ПРАВАТ СЕЛФИ

  • March 11, 2018

Правењето селфи е многу популарно помеѓу луѓето, но кога ќе го видите ова селфи на два пингвини од Антарктикот ќе се воодушевите. Ова популарно видео кое кружи на интернет е вистински хит.

Иако видеото не е вистински селфи, туку камерата ги снимила пингвините кои и се доближиле, гледачите се воодушевени. Оваа снимка за неколку часа е прегледана преку 30.000 пати.

Претходно «
Следно »