ВИДЕО: Цеца за време на концерт беше прекината од еден Црногорец – нејзината реакција стана хит

  • November 27, 2018
  • Коментари

Ладното време не ги запре мештаните на сремскиот град Рума во голем број да излезат на градаскиот плоштад и заедно со Цеца да ги оптеат нејзините најголеми хитови, од прва до последна.

Фолк иконата излегла на сцена и пресреќна изјавила:

-Најубаво чувство ми е кога ќе ве видам во волкав број – рекла Цеца, додека еден од присутните константно ја прекинувал со молба да ја поздрави неговата екипа од Црна Гора, на што ѕвездата одговорила:

-А, така ли? Само од Црна Гора, а што со останатите? – рекла Цеца и ја насмеала публиката.

https://press24.mk/video-ceca-za-vreme-na-koncert-beshe-prekinata-od-eden-crnogorec-nejzinata-reakcija-stana-hit

Претходно «
Следно »