(Видео) ШИЗОФРЕНИЈА: Што зборуваше Заев за името и Груевски, како тогашниот премиерот ни ја загрозил државата и народот?

  • January 14, 2020
  • Коментари

„Луда комуњара“ вака твитерџијата под псевдонимот „Фортификација“ го завршува својот твит во кој што тој сподели видео од екс премиерот во времето кога беше опозиција и кога ги „пукаше бомбите“ дел од пропагандата наречена „Вистината за Македонија“. Во својот вовед пред бомбата Заев инсинуираше дека власта на Никола Груевски ни ја загорзила држава и народот преговорајќи за името.  Нема потреба од дополнителен коментар…

-Кога ќе слушнете до каде отишол човекот(Груевски) со името, што тоа прифатил, ќе видите колку ни е загрозена и држава и народот.

Претходно «
Следно »