(Видео) ЏЕСИКА АЛБА ГО ПОСЕТИ ДУБРОВНИК: Холивудската ѕвезда се пoфaли како се забавува во Хрватска!

  • June 14, 2019

Популарна актерка Џесика Алба го посети Дубровник за еден фестивал што се одржува таму.

Таа беше воодушевена од овој хрватски град и се пофали социјалните мрежи.

Џесика објави неколку фотографии од вечерата со пријателите на својата социјална мрежа Instagram, и сите беа воодушевени  холивудската ѕвезда што го посетила Дубровник.

Претходно «
Следно »