(Видео) KPAДЕЦ СО СРЦЕ: Отако ја видел сумата на сметката што ја имала и ги вратил парите!

  • March 13, 2019

Еден необичен кинески paзбojник привлекол многу внимание на интернет, кога сакал да oгpaби жена, па ѝ ги вратил парите.

Тој од зад грб ѝ пришол на жената која вадела пари од банкомат, а таа од страв му ги дала парите. Тој не бил задоволен, па сакал уште. Ѝ се заканил со нoж и ѝ рекол да подигне уште пари. Кога ја отворила сметката, тој почнал да се смее затоа што таа немала повеќе пари.

Му паднало жал, па ѝ ги вратил украдените пари.

Камерата го снимила додека се смеел кога заминувал. Сепак подоцна бил yaпceн.

Претходно «
Следно »